5.2.2021

Kesätöihin energia-alalle vuonna 2021? Haemme voimalaitokseemme kesätyöntekijöitä!

Kiinnostaako sinua työskentely monipuolisella energia-alalla? Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä energiantuotannon parissa.
Lue lisää

3.7.2018

Raahen saariston kehittämisavustukset jälleen jaettu

Raahen Voima ja SSAB jakoivat jälleen jo perinteiksi muodostuneita avustuksia Raahen saariston kehittämiseen sekä virkistyskäytön ja suojelun edistämiseksi yhteensä 10 100 euron edestä.
Lue lisää

6.4.2018

Raahen Voima ja SSAB jakavat avustuksia saariston kehittämiseksi

Raahen Voima ja SSAB myöntävät avustuksia Raahen saariston kehittämiseksi sekä virkistyskäytön ja suojelun edistämiseksi. Avustusten hakuaika on 1.-30.4.2018.
Lue lisää

1.11.2017

Raahen Voima vahvistaa osaamista tuotannon johtamisessa

Raahen Voima vahvistaa osaamista energiantuotannon johtamisessa nimittämällä 1.11.2017 alkaen voimalaitoksen tuotantopäälliköksi Pekka Inkalan. Inkala on toiminut uuden voimalaitoksen rakennusprojektin ja käynnistämisen ajan Raahen Voiman toimitusjohtajana.
Lue lisää

22.9.2017

Bothnia Bulk - Environmental upgrade of year-round supply in the northern Baltic Sea

Raahen Voima is a partner in the EU co-funded project called Bothnia Bulk. The project upgrades the existing maritime link between the ports of Luleå, Oxelösund and Raahe in the northern Baltic Sea to further comply with the environmental regulations. The main objective is to have an energy-efficient, low-emission supply of dry bulk cargo available year-round in the peripheral region and to increase efficiency and reduce overall logistics costs.
Lue lisää

3.5.2017

Raahen Voima ja SSAB jakoivat avustuksia saariston kehittämiseksi

Raahen Voima ja SSAB ovat myöntäneet 9 000 euron arvosta avustuksia Raahen saariston kehittämisen, virkistyskäytön ja suojelun edistämiseksi. 
Lue lisää

1.9.2016

Raahen Voima Oy rakennuttaa nesteytetyn maakaasun terminaalin

SSAB:n ja EPV Energia Oy:n yhteisyritys Raahen Voima Oy rakennuttaa nesteytettyä maakaasua vastaanottavan terminaalin SSAB:n Raahen-tehtaan alueelle. Investoinnin kokonaisarvo on 11 miljoonaa euroa, ja hankkeen on tarkoitus valmistua keväällä 2018. Terminaali sijoitetaan Raahen-tehtaan kuumavalssaamon itäiselle sivulle.
Lue lisää

27.7.2016

Raahen Voima Oy on käynnistänyt uuden voimalaitoksen

SSAB:n ja EPV Energia Oy:n yhteisyritys Raahen Voima Oy on käynnistänyt uuden voimalaitoksensa. Investoinnin kokonaisarvo on noin 121 miljoonaa euroa. Uusi voimalaitos on sekä ympäristöystävällisempi että hyötysuhteeltaan aikaisempaa laitosta tehokkaampi.
Lue lisää

23.5.2016

Raahen Voima ja SSAB jakoivat avustuksia saariston kehittämiseen ja suojeluun

Raahen Voima ja SSAB ovat myöntäneet lähes 13 000 euron arvosta avustuksia Raahen saariston kehittämisen, virkistyskäytön ja suojelun edistämiseksi.
Lue lisää

1.3.2016

Raahen Voimalta ja SSAB:lta jälleen avustuksia saariston kehittämiseen

Raahen Voima ja SSAB jakavat jälleen avustuksia Raahen saariston kehittämiseksi sekä virkistyskäytön ja suojelun edistämiseksi. Avustusten hakuaika on 1.3.–15.4.2016.
Lue lisää